Bijna 1500 bezoekers keken naar wagenspel Mina Koes

Zuidwolde – Bijna 1500 bezoekers hebben de voorbije twee weekenden genoten van het wagenspel ‘De wraak van Mina Koes’. Het stemt het bestuur achter de theaterproductie tot grote tevredenheid. De spelers en muzikanten hebben volop genoten van hun rondje door bijna alle dorpen van de gemeente De Wolden, plus een uitstapje naar De Gashouder in Dedemsvaart.

Op alle locaties kreeg de crew een staande ovatie vanaf de zit- en staanplaatsen. Bij dorpshuizen waren de stoelen niet aan te slepen, in Echten waren er bijna hooibalen te weinig en theaterkuil De Falieberg zat tot tweemaal toe vol. Het stuk ‘De wraak van Mina Koes’, geschreven door Jan Veenstra en geregisseerd door Rob van der Ree uit Dwingeloo, kreeg positieve recensies en gold als tussendoortje op weg naar het grote openlucht theaterspektakel volgend jaar augustus. Dat spektakel had eigenlijk vorig jaar al opgevoerd moeten zijn bij Het Zwarte Gat, maar iedereen weet wat de gevolgen zijn geweest van corona.

Afgaande op hetgeen de spelers en muzikanten de afgelopen weken hebben geboden, kan het haast niet anders dan dat het volgend jaar augustus in een mystieke omgeving net zo’n succes wordt.

Reacties