Zuidwolde gaat een aangepast volksfeest tegemoet

Nog even geen zeskamp in Zuidwolde.
Nog even geen zeskamp in Zuidwolde.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Het bestuur van het Volksfeest Zuidwolde zegt dat de afgelopen periode een rollercoaster is geweest. „ Het ene moment hadden wij alle hoop of een ‘normale’ feestweek en zijn we alles volop gaan regelen. Het andere moment viel ons hele plan weer in duigen en moesten wij onze ideeën weer cancellen”, geeft het bestuur aan.

Maar de kogel is door de kerk: er wordt van 30 augustus tot en met 4 september een viertal activiteiten gehouden. Er komen kinderactiviteiten, er staat een bingo gepland alsmede een mysteriespel met een Mexicaanse bende en er is een onderdeel dat ’t Geluud is gedoopt. Daarnaast roept de organisatie de inwoners van Zuidwolde op om die week zoveel mogelijk oranje vlaggen in de straat op te hangen. „Op deze manier hebben we met elkaar toch het idee dat er een feestweek is.”

Pret niet drukken

Alle activiteiten worden volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. „Wij zijn ontzettend blij dat wij weer iets kunnen organiseren. Helaas niet zoals jullie van ons gewend zijn, maar laat dat de pret niet drukken.”

Via de facebookpagina wordt de komende tijd het programma verder uit de doelen gedaan.

Voor het mysteriespel kunnen liefhebbers zich alvast aanmelden. Dit spel, waarbij de deelnemers uit de handen van de Mexicaanse bende moet blijven, vindt plaats op donderdag 2 september en wordt gespeeld op de fiets. Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van  teamnaam en namen van de (maximaal vier) teamleden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen