Veel geld in Echten en Ruinen verdiend in actie van juf Annemieke

Vrolijkheid troef in Ruinen.
Vrolijkheid troef in Ruinen.
Foto: Eigen foto

Ruinen – Juf Annemieke Kroes is de aanstichtster van een sponsoractie voor het goede doel, te weten Duchenne Heroes. Zij heeft als passie mountainbiken en wilde dit graag verbinden aan het goed doel. In september gaat ze fietsen van de Vogezen naar het Drielandenpunt in Vaals, samen met alle andere deelnemers van Duchenne Heroes.

In juni hebben Rianne en Renze, ouders van Noud, een jongen met Duchenne, verteld aan alle kinderen van ’t Oelebröd hoe het leven is met hun zoon. Wat komt er allemaal bij kijken, wat kan wel en wat kan niet. Waarom moet er geld komen voor onderzoek en wat gaat er dan gebeuren.

Ze hebben de kinderen van IKC ’t Oelebröd en KC ’t Echtenest zo enthousiast gekregen, dat ze met een sponsorloop en een flessenactie geld in hebben gezameld. Inmiddels is de uitslag bekend geworden. In Echten hebben de kinderen samen 621,20 euro opgehaald en op ’t Oelebröd is het bedrag 6882,47 euro. De Regiobank heeft ook nog eens 100 euro gedoneerd toen de kinderen met de leerkracht het geld kwamen brengen. Samen met alle andere donaties komt het bedrag op ongeveer 9500 euro.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen