Midzomermarkt Brede School

Foto: JForth Foter CC BY-ND

Dit jaar bestaat de Brede School de Wijk 5 jaar en viert dat  met een Midzomermarkt. De opbrengst van deze wordt besteed aan het ‘pimpen’ van het grote schoolplein. De leerlingen van De Horst, de Ouderraad, Apollo en Doomijn organiseren allerlei activiteiten, zoals een Rad van Avontuur, spelletjes, verkoop van spulletjes en allerlei lekkers voor de grote en kleine trek.

pointnshoot  Foter  CC BY

Ook zal er een kraam zijn waarvan de opbrengst naar de “Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC” gaat. Dit initiatief is van één van de leerlingen. Zij heeft onlangs zelf een tijd doorgebracht in het Emma Kinderziekenhuis. Ook zijn er een groot aantal leuke prijzen te winnen die allemaal beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit het dorp.

3893770448_ab2dbf832b_b

De Midzomermarkt vindt plaats op het schoolplein van 17.00 uur tot 19.00 uur. Er zijn bonnenboekjes te koop voor 2 euro en met die bonnen kunnen veel van de activiteiten makkelijk en handig betaald worden. Het eten, drinken en Rad van Avontuur kunt u ook contant afrekenen. De OR verkoopt broodjes hamburger voor 1,50 euro en broodjes knakworst voor 1 euro.

agitprop  Foter CC BY

 

Reacties