Wij van Wijnen: Genieten op z’n Italiaans!

Foto: Wij van Wijnen

Onlangs werd wijnhandel Wij van Wijnen overgenomen door Herman en Janny Schinkel. Sinds het bestaan van Wij van Wijnen genieten zij van deze heerlijke, Italiaanse wijnen, die met zorg door Stefan Haverkort en Kevin Graafland zijn uitgezocht. Zij zetten het concept met enthousiasme voort.

De oorsprong van het bedrijf

Dat er met name Italiaanse wijnen in de webshop staan is geen toeval. Al vele jaren op rij is Italië dé vakantiebestemming voor Stefan, Kevin en hun gezinnen en dit zal ook niet veranderen! “Het begon voor ons met de wijnen van Poderi dei Colli, een wijnhuis uit De Marken (Le Marche), tijdens de vakanties een zeer geliefd adresje voor het proeven van al hun heerlijke wijnen. In 2013 heeft Poderi dei Colli zelfs alle wijnen geleverd (en dat waren er heel wat ;-)) voor de bruiloft van Kevin en Priscilla die in Le Marche zijn getrouwd.” vertellen Stefan en Kevin.

Doordat veel Nederlanders naar Midden- en Zuid-Italië reizen per vliegtuig is het een grote uitdaging om al die lekkere wijnen mee te nemen. Vandaar het idee om die unieke wijnen zelf naar Nederland te importeren, in 2016 zijn zij hiermee begonnen en dat bleek direct een succes. Tijd dus om hun dromen werkelijkheid te laten worden!

“Zoals eerder in dit stukje geschreven worden er in Italië vele goede wijnen geproduceerd, ons doel is dat u net zo kunt genieten zoals wij dat doen door de allerlekkerste wijnen naar Nederland te halen en u deze voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden.”

Nieuwsgierig geworden naar de wijnen, of liever eerst meer informatie? Laat het Wij van Wijnen weten!

Er kan besteld worden via www.wijvanwijnen.nl of bellen met 0657731047. De wijn kan na bestelling bezorgd of opgehaald worden.

Drostenstraat 55
7921WC Zuidwolde
[email protected]

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Wij van Wijnen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen