Video: Heeft de Zuidwoldiger van het jaar zich verraden?

Zuidwolde – De spanning wordt flink opgevoerd in Zuidwolde, want wie wordt de Zuidwoldiger van het Jaar? Vrijdagavond was het eerste filmpje op Facebook te zien, waarin Hans Visser namens de jury en de OVZ zijn zegje doet, zaterdagavond wordt de tweede online gezet.

Daarin spreekt burgemeester Roger de Groot de kijkers toe. Maandagavond volgt dan het finale filmpje. Inwoners die echter een beetje alert zijn, hebben al aanwijzingen verzameld over de Zuidwoldiger van het Jaar 2021. Er werd vrijdagavond een bekend persoon op een paard in het dorp gesignaleerd, omgeven door meerdere personen die ook enige bekendheid genieten in het dorp. Burgemeester Roger de Groot in zijn beste pak mét ambtsketen, maar OVZ-bestuurder Hans Visser in een misschien wel nóg beter pak, want fel oranje.

Komende maandagavond is alles terug te zien op Facebook, de dag dat normaal gesproken de Oranjeavond plaatsvindt van de Ondernemersvereniging Zuidwolde. Normaal gesproken net een oranje rommelmarkt, muziek van muziekvereniging Woudklank en de piraten van Het Zwarte Gat en uiteraard de bekendmaking van de nieuwe Zuidwoldiger van het Jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen