Kingsday challenge in Zuidwolde voor het hele gezin

Geen Oranjeavond, wel een uitdaging.
Geen Oranjeavond, wel een uitdaging.
Foto: Artizzl media

Zuidwolde – Op Koningsdag houdt  Volksfeest Zuidwolde een Kingsday Challenge. „Aangezien we nog steeds niet naar de vrijmarkt, de festivals of gewoon het terras kunnen, hebben wij een leuke activiteit voor jullie bedacht”, laat het bestuur weten.

Samen met een team gaan de deelnemers op pad om opdrachten uit te voeren, de opdrachten komen van de organisatie. Wanneer een opdracht is uitgevoerd, moet deze naar de organisatie worden verstuurd als bewijs. Dat kan een foto of video via Whatsapp zijn, de ‘jury’ kijkt dan of de opdracht goed is uitgevoerd. Zo kunnen broodnodige punten worden verdiend. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend en leuk voor jong en oud.

Eigen vervoermiddel

Een team moet uit 4 personen bestaan en de tijdsduur bedraagt 2 uur vanaf het moment dat de opdrachten afgehaald zijn. De organisatie wijst een tijd toe wanneer de opdrachten kunnen worden gehaald. Dit zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur zijn bij Den Kaat. De opdrachten zijn thuis en in- en rond Zuidwolde uit te voeren. Een vervoermiddel kan de deelnemer zelf kiezen, dus lopen, fietsen of met de auto.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van teamnaam, teamcaptain, één telefoonnummer en de leeftijden van alle teamleden door.
Dit spel kan coronaproof worden gespeeld op 1,5 meter afstand van de mensen die geen huisgenoten zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen