Henk en Klaasje Neutel maken elkaar al (meer dan) 60 jaar gelukkig

Henk en Klaasje Neutel.
Henk en Klaasje Neutel.
Foto: Artizzl Media

Alteveer – Henk en Klaasje Neutel zijn vandaag 60 jaar getrouwd, maar echt vieren doen ze het niet. Burgemeester Roger de Groot belde in de ochtend om zijn felicitaties over te brengen en er zou wat bezoek komen, dat was het dan wel.

Het sympathieke echtpaar kent elkaar al sinds de lagere school, de liefde was pril en eerst geheim en uiteindelijk leidde dit tot een huwelijk. Ze kregen geen kinderen, iets wat ze heel erg jammer vinden, maar maken tot op de dag van vandaag iets van hun leven. Elke dag fietsen, als het tenminste een beetje goed weer is, Radio Continu luisteren, puzzelen (Klaasje) en de kerkdiensten volgen via de radio.

Kort geboerd

Zowel Henk (84) als Klaasje (81) komen van de boerderij, maar zelf hebben ze maar kort geboerd. Henk werkte als machinist op een tractor, onder meer bij de bietencampagne, begin jaren zeventig werden ze de beheerders van dorpshuis De Alke. Toen Henk op zijn 39ste een hartinfarct kreeg, was dat werk over. Ze wonen nog steeds zelfstandig aan het Alteveer en zijn blij met attente en alerte buren en zijn er trots op en heel blij mee dat ze nog steeds zelfstandig kunnen wonen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen