Vreugde bij modefamilie Dekker in Zuidwolde

Zuidwolde – Vreugde vanmorgen bij heel veel middenstanders: de deuren van hun winkel mochten weer open. Wel met klanten op afspraak, maar het is ene begin. Zo was de familie Dekker van de bekende damesmodezaak in Zuidwolde enorm opgelucht dat Henk, Hester en Rianne haast een vreugdedansje in de winkel maakten.

Henk Dekker sprak twee weken geleden in de Meppeler Courant nog zijn grote zorgen uit over de toekomst van het 93-jarige winkelbedrijf aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. Het moest niet veel langer duren of het zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de toekomst. Gelijke geluiden kwamen van andere middenstanders, bij wie het water na aan de lippen staat. Bij Damesmode Dekker kunnen klanten een afspraak maken.

Veel winkeliers beseffen overigens niet dat ze volgens de wet die de winkeltijden regelt, al om 6.00 uur ’s morgens open zouden kunnen en door kunnen gaan tot 22.00 uur, wel van maandag tot en met zaterdag.

Ondernemers die net zo blij zijn als de familie Dekker, kunnen een foto met korte informatie mailen naar [email protected] voor plaatsing op deze site.

Reacties