Veldsink Advies Zuidwolde steunt de lokale ondernemer

Foto:

Zuidwolde – Sinds januari 2021 is Veldsink de Wolden – Zuidwolde lid van de ondernemersvereniging in Zuidwolde. Dit om nóg beter samen te kunnen werken in en rondom Zuidwolde. ‘Wij zijn lokaal betrokken en actief in de buurt. Wij dragen alle lokale ondernemers een warm hart toe, zéker nu’. laat de firma Veldsink weten.

Om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd, is er een mooi initiatief ontstaan. Sluit een verzekering af via Veldsink de Wolden en ontvang een cadeaubon ter waarde van €25,-*. Met deze cadeaubon shopt de klant eenvoudig bij alle leden van de Ondernemersvereniging Zuidwolde. ‘Zo helpen we elkaar deze pittige periode door.’

Samen sterk

‘Sluit vóór 1 juni 2021 je verzekeringen over naar Veldsink de Wolden – Zuidwolde en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 25,- ter besteding bij een lokale ondernemer in Zuidwolde. Samen staan we sterk! Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van financiële zaken? Denk hierbij aan de Regiobank voor uw bankzaken en de hypotheken. Tijdens een gratis oriëntatiegesprek brengen wij voor u in beeld of het in uw situatie interessant is over te sluiten’, aldus Veldsink.

Iedereen kan vrijblijvend bij Veldsink binnenlopen of contact opnemen: 0528 – 370 592.

* vraag naar onze actievoorwaarden

Reacties