Informatiemagazine De Wolden 2021 in de brievenbus

Gemeentegids De Wolden.
Foto: Akse Media

Zuidwolde РAkse Media  presenteert het informatiemagazine De Wolden 2021, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In het magazine zijn interessante artikelen en informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de digitale gids, de SmartMap via http://dewolden.smartmap.nl

Wie na 17 januari nog geen magazine heeft ontvangen, kan adresgegevens mailen naar [email protected] onder vermelding van informatiemagazine De Wolden. Ook kan op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van het informatiemagazine worden ingezien.

Smartphone

Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone kunnen liefst 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland worden geraadpleegd. Daarbij heeft de klant de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App vanaf een locatie naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie.

Het informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunnen worden doorgeven aan Akse Media via [email protected] (onder vermelding van informatiemagazine De Wolden) of bel (0223) 673 010.

 

 

Reacties