Markt in landelijke sfeer bij Refaja groot succes

Afgelopen vrijdag was er een gezellige markt op het erf van Zorgboerderij Refaja. Muziek, hamburgers, de nieuwe stal, suikerspinnen, kraampjes, een speurtocht; er was van alles te doen en omdat het weer zo goed meehielp werd het een superleuke middag.

Zorgboerderij Refaja

De Dagopvang, de Kinder/Jeugdopvang, het Woonhuis en het Logeerhuis van Refaja passen heel goed bij de dagelijkse gang van zaken op een boerderij. Bij Refaja wordt gewerkt vanuit een christelijke levensvisie. Samen met de begeleiders wordt alles in het werk gesteld om de  deelnemers een veilige omgeving te bieden, waar ze hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen, waar niets moet, maar alles met groot enthousiasme wordt gedaan.

De zorgboerderij beschikt over 22 hectare landbouwgrond, waarop koeien grazen. Daarnaast lopen er scharrelkippen, varkens, eenden, paarden en pony’s en konijnen. Er is ook een boomgaard en een groenten- en plantentuin aangelegd, waarvan de oogst deels aan huis worden verkocht.

Zorgboerderij Refaja biedt een plek voor volwassenen en kinderen met een beperking. De eigenaren en beheerders van Zorgboerderij Refaja zijn Anne Koster en Freek en Louise Koster. De boerderij ligt een paar kilometer buiten Echten in een prachtig, karakteristiek agrarisch landschap.

Reacties