La Casa de Peer uitdaging voor escaperoom-fanaten

Dorpshuis blijft bezig.
Foto: Screenshot Artizzl Media

Ruinerwold – Liefhebbers van wat spanning kunnen op zondag 17 januari meedoen aan de digitale escaperoom La Casa de Peer. Deze wordt georganiseerd door dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold in samenwerking met Bram Bloemerts van BURO BRAM uit Dwingeloo. Bloemerts organiseerde voor de jaarwisseling al een dergelijk evenement in Dwingeloo, terwijl Ronald Buld van het dorpshuis al de nodige digitale evenementen heeft gehouden in coronatijd.

La Casa de Peer is een bloedstollende spannende race tegen de klok, waarbij deelnemende teams allerlei puzzels moeten oplossen. Deelnemen kan alleen na aanmelding, iedereen uit Ruinerwold en wijde omgeving kan meedoen. Het wordt nog gezelliger wanneer deelnemers gebruik maken van de aanbieding van het Smulhuus (Opoe’s Erfenis / Marc Emmink). Die heeft overheerlijke porties tapas in de aanbieding.

Speeltijd

De exclusieve Escapebox is af te halen op zondag tussen 15.00 en 19.00 uur bij het dorpshuis, dan krijgt ieder team twee uur de tijd om het spel op te lossen. De tijd die elk team nodig heeft om de box op te halen vanuit huis, wordt van de speeltijd afgehaald. Het gaat dus voor iedereen om twee uur zuivere speeltijd. Wie de puzzels het snelst heeft opgelost, is de winnaar. Na afloop worden via een livestream de puzzels uitgelegd en wordt de winnaar bekendgemaakt.

De Escapebox is te reserveren via [email protected], aanmelden vóór 11 januari onder vermelding van teamnaam, speeladres en het aantal porties tapas. De Escapebox kost 19,50 euro, een portie tapas 7,50 euro.

Reacties