Nieuwe videoclip René Karst voor bezoekers GigaGfestival

Foto:

Pesse – Juniorkamer JCI Het Hooghe Veen was voornemens het GigaGfestival van 2020 te sponsoren. Door alle corona perikelen ging het festival afgelopen jaar helaas niet door. Om toch in de stemming te blijven is in overleg met Stichting AJB hiervoor een kort digitaal concert van René Karst in de plaats gekomen, zodat de bezoekers toch nog een beetje het GigaG gevoel houden.

„Nu we niet samen kunnen dansen en zingen, gaan we dat gewoon in huis doen of samen in de woongroep. Het is een echte meezinger geworden waarbij een polonaise niet mag ontbreken”, laat de organisatie weten. „Het nummer in de clip heeft een nieuwe, eigen tekst zodat we dit tijdens het eerst volgende GigaGfestival samen kunnen meezingen.”

Woonkamers

De beelden zijn gemonteerd door Xandro media, die er voor gezorgd heeft dat er een echt GigaGfestival sfeertje de woonkamers binnen komt. De Stichting AJB is heel blij en dankbaar met dit initiatief van de Juniorkamer. „Dit is een prachtige manier om in contact te blijven met onze bezoekers”, aldus voorzitter Aliene Haar. „En we hopen alle vervelende toestanden met corona snel achter ons te kunnen laten.”

De clip is te vinden op de website www.gigagfestval.nl en op de Facebook pagina van het GigaGfestival.