Oliebol4U uit Ruinerwold vindt klanten door heel Nederland

Nico (l) : meer dan
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – De oliebollen van oliebol4U gaan het hele land door. Niet alleen nu met de feestdagen in aantocht, maar ook in de rest van het jaar. Oliebollen per post, waarom niet? Eigenaar Nico Westenbrink vertelt dat het goed gaat, hij heeft nu alweer bestellingen binnen van onder andere Vodafone voor alle 127 winkels, en de hockeyvereniging Assen, ook goed voor 2000 oliebollen.

Verder staan de bakkers gewoon weer op drie plaatsen: bij ons bedrijf aan de Dokter Larijweg in Ruinerwold, bij de Gamma en Welkoop in Meppel en hier op de parkeerplaats van winkelcentrum Oosterboer. ‘En het is lekker druk’, merkt Nico op.

De oliebollenbakkerij is één van de vele poten onder het bedrijf van de familie Westenbrink, want in Ruinerwold zit InOutHout met onder meer houten meubelen, woonaccessoires en workshops, ook voor de kerst. Dochter Anne heeft met manlief Alfred Hessels haar eigen bedrijf, cateringbedrijf A&A Food, maar zij kochten onlangs het oude café Oosteinde om van daaruit te ondernemen en wonen.

De tien jaar zijn omgevlogen en hebben af en toe wel nieuwe producten gebracht. Zo was er twee jaar terug de rage van een kleurtje op de bollen, nu heeft Westenbrink appelflappen volgens oma’s recept.

Reacties