Jenn just for women  en Zuss&Zij: Uitbundig en gedurfd in Staphorst

Samen één grote verrassing.
Foto: Eigenfoto

Staphorst – Op één van de mooiste plekjes in hartje Staphorst is Jenn just for women gevestigd. Als bezoekers de winkel binnenstappen, wacht hen een verrassing. De collectie van Jenn is niet standaard, maar juist een tikkie gedurfd, uitbundig en mooi geprijsd.

Jurken met prints, kleur, maar ook goed basics, riemen en edelstaalsieraden. Zomaar een greep uit de trendy kledingstukken en accessoires die verkrijgbaar zijn bij Jenn. Als je volgende week opnieuw langskomt, tref je weer andere items aan. ‘Elke week hebben we een nieuw thema op de poppen en dagelijks zetten we een filmpje/foto met outfit van de dag op facebook en instagram’, vertelt Jennita Visscher, de naamgever en eigenaresse van Jenn. Ze probeert zo haar klanten te prikkelen en hen out of the box te laten denken. ‘Omdat de winkel in Staphorst is, hebben we eigenlijk al 2-0 achterstand. Mensen hebben niet zulke hoge verwachtingen, maar….komen ze langs of bekijken ze de webshop dan zijn ze meteen om “, zegt Jennita met een lach.

Zuss&Zij komt erbij

Het enthousiasme en de gedrevenheid van Jenn, heeft haar in het tienjarig bestaan van de winkel telkens op nieuwe ideeën gebracht. En zo komen we uit  bij de andere winkel even verder op uit nl Zuss&Zij damesschoenen , die gerund wordt door zus Jacquelien. Twee zussen met een zelfde passie voor mode en dat stralen ze uit.

Op een eigentijdse manier en in een fijne sfeer worden  de schoenen gepresenteerd. Vele bekende merken  tref je hier zoals Tamaris, Gabor, Rieker ,Dwrs, en altijd in een goede prijs/kwaliteit verhouding.  Inmiddels mag  Zuss&Zij zich Dé schoenenwinkel van Staphorst noemen. Het is dus echt dubbelop winkelplezier in Staphorst. Met de outfit van de ene winkel loop je zo naar de andere winkel en in know time is je set compleet en ben je zomaar weer geslaagd, aldus de zussen.

Gezamenlijke webshop

De zussen zitten nooit stil en Corona gaf nieuwe kansen. Inmiddels is er een prachtige gezamenlijke webshop geopend. Met eigen sfeerfoto’s en filmpjes wordt de collectie van beide winkels mooi gepresenteerd.

Jenn just for women  en Zuss&Zij, beide winkels aan de rotonde op Gemeenteweg  in Staphorst. Parkeren kan pal voor de deur en is gratis. Wie langs komt, kan altijd op een kop koffie rekenen. Bij mooi weer kun je daarvan genieten op het terras voor de winkel. De kans is groot dat je dan een paar dames op de fiets in Staphorster kledingdracht langs ziet rijden.

Meer informatie: Jenn Staphorst    /     Zuss&Ziij      facebook en instagram.

Webshop: www.webshop-jenn-zussenzij.nl

Reacties