Staatsloterijwinnaar van de Mini in Zuidwolde is gevonden

Er is een winnaar gevonden in Zuidwolde.
Er is een winnaar gevonden in Zuidwolde.
Foto: Staatsloterij

Zuidwolde – Eén van de negen gezochte winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 heeft zich gemeld bij Staatsloterij. Dat gebeurde na de oproep die Staatsloterij op dinsdag 24 november heeft gedaan. De gelukkige winnaar kocht het Oudejaarslot met lotnummer DR 46830 vorig jaar bij Boek- en Kantoorboekhandel Dick Spijkerman in Zuidwolde.

“Afgelopen week zijn we gestart met onze landelijke zoektocht in een uiterste poging om de negen winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 op te sporen”, vertelt Tatiana Pijnenburg woordvoerder van Staatsloterij. “De media-aandacht heeft hierbij enorm geholpen. We zijn ontzettend blij dat de winnaar zich heeft gemeld en we deze geluksvogel heel blij kunnen maken. We hopen dat de andere winnaars zich ook snel melden.”

Aanleiding

De winnaar had een goede verklaring waarom het winnende Oudejaarslot nog niet was ingeleverd. “We waren van plan om de loten van de Oudejaarstrekking 2019 in te leveren als we nieuwe loten gingen kopen voor de komende Oudejaarstrekking. De berichtgeving in de media was voor ons aanleiding om onze loten eerder te controleren en toen bleek dat we een MINI hadden gewonnen. We hebben wel een paar keer met onze ogen geknipperd, voordat we het echt durfden te geloven. We zijn zo ontzettend blij!”

Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van vier MINI’s en vier ‘halve MINI’s’ – want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten van deze prijzen zijn gekocht in Amsterdam, Gouda, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Breda, Veldhoven, Groningen en Franeker. De winnaars hebben tot en met 31 december 2020 23.59 uur de tijd om hun prijs te innen.

Lees ook Grote zoektocht naar eigenaar winnend Staatslot in Zuidwolde

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen