Openingsweek nieuw kantoor Veldsink De Wolden Regiobank in Ruinen

Nieuw kantoor in Ruinen.
Foto: Regiobank

Ruinen – Het kantoor van Veldsink De Wolden RegioBank is sinds begin november gehuisvest op de nieuwe locatie aan de Brink 41 in Ruinen. „Wij hadden al een opening van ons nieuwe kantoorpand aangekondigd en zijn blij om onze definitieve plannen nu te kunnen meedelen”, aldus de medewerkers.

In de week van 14 december vindt een openingsweek plaats van het kantoor, van maandag tot en met vrijdag. In deze week kan iedereen die wil even een kijkje nemen in het nieuwe kantoorpand. Het kantoor is deze week gewoon geopend van 9.00 tot 16.00 uur, waarbij ook de adviseurs op kantoor aanwezig zijn voor alle vragen omtrent bankzaken, hypotheken en verzekeringen. „Daarnaast hebben wij in de middagen een gezellige kraam buiten ons pand staan, waar wij warme chocolademelk en knijpertjes uitdelen. Zo kunnen wij de inloop van de mensen beperken in verband met Corona en kan toch iedereen die dagen even ons nieuwe kantoorpand bekijken onder het genot van een hapje en drankje.”

Uiteraard heeft Veldsink De Wolden RegioBank in de openingsweek ook een leuke actie voor de klanten. Wie in januari 2021 een nieuwe rekening bij de RegioBank opent, krijgt er een gratis spaarrekening bij. „Op deze spaarrekening storten wij dan een eerste bijdrage van 25 euro. Deze voucher is alleen op te halen tijdens de openingsweek en te gebruiken in januari.”

Reacties