Eerste activiteit DOO Ruinen na doorstart groot succes

Ruinen – Door de strenge maatregelen was de grootste activiteit van de vereniging, het Marse Toernooi al van de kalender verdwenen, maar gelukkig kon pietengym wél doorgaan. Door een iets andere opzet dan andere jaren. Zonder publiek, en wat minder hulp in de zaal.

Er deden bijna 60 kinderen mee aan pietengym, verdeeld over meerdere groepen. Er waren ook een paar ‘echte’ pieten aanwezig die al op de pietenschool hebben gezeten, die lieten de kinderen zien hoe het allemaal werkt op het dak. Ze hebben goed gekeken naar de kunsten van de jonge pietjes, na een kort overleg met juf Tamar Reinders kon er worden medegedeeld dat alle kinderen een echt pietendiploma hadden verdiend. Alle deelnemende kinderen uit Ruinen hebben dus een heus pietendiploma en wat lekkers mee naar huis gekregen.

De vereniging zit weer in de lift, het ledenaantal zien ze nog steeds stijgen! Ze zitten nu op ongeveer 125 leden, dit tot tegenstelling van begin van dit jaar, toen was het bijna einde oefening geweest, met op het dieptepunt rond de 80 leden.

Reacties