Ondernemers De Wolden hebben een eigen app

Zuidwolde – Alle ondernemers in de gemeente De Wolden kunnen sinds deze week met een speciale app van het Ondernemersplatform met elkaar communiceren en nieuws uitwisselen. „We hebben de app op verzoek van een aantal ondernemers gelanceerd”, zegt wethouder Gerrie Hempen.

In eerste instantie zijn alle bedrijven die zijn aangesloten bij een ondernemersvereniging aangeschreven, ze hebben deze week een mailtje ontvangen. „Maar uiteraard zijn alle ondernemers welkom, ook als ze nergens lid zijn”, laat Hempen weten.

De ondernemers krijgen gratis toegang tot de nieuwe app van het Ondernemersplatform, die onderdeel is van Bundeling.com. Doel van deze app is om de leden van de verschillende ondernemersverenigingen in De Wolden kennis te laten maken met elkaar om zo het netwerk te vergroten, kennis te vergaren en zaken te doen. „Het is altijd belangrijk om met elkaar in contact te blijven, zeker in deze coronatijd is het van onschatbare waarde.”

Voorzitter Bert Groen van het Ondernemersplatform De Wolden roept iedere ondernemer op zich aan te sluiten. „Je kunt zo ook snel korte en bondige informatie van de gemeente ontvangen, het bespaart een hoop zoekwerk. De digitale snelweg bespaart ons veel tijd, en tijd is nu eenmaal geld”, concludeert Groen.

Netwerken op afstand

Met deze app hebben ondernemers in De Wolden één platform waar iedereen laagdrempelig en gericht kan communiceren. Binnen de app is ruimte voor nieuwsberichten inclusief reacties en likes, events, er kunnen push-notificaties worden verstuurd, iedereen heeft  een volledig ledenoverzicht van de ondernemersverenigingen en er kunnen connecties en introducties worden gemaakt.

Wie ook mee wil doen, maar geen lid is, kan zich melden bij de ondernemersvereniging in het dorp of met Eduard Annen, bedrijvencontactfunctionaris van gemeente De Wolden via telefoonnummer 14 0528 of via de e-mail [email protected].

Reacties