De Boerenstreek komt weer met lokale kerstpakketten

Mariët (l) en Klara voor hun winkel.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Boerderijwinkel De Boerenstreek uit Zuidwolde presenteert een breed scala aan kerstpakketten met heerlijkheden uit de eigen regio. De streekgebonden winkel opende eerder dit jaar vrij snel na het begin van de coronacrisis de deuren aan de Hoofdstraat en mocht zich direct in een grote belangstelling verheugen.

Vanuit de participerende bedrijven komen uiteraard verse en smakelijke producten in de verschillende pakketten, die bovendien naar eigen smaak uit te breiden zijn door de bedrijven of instellingen die hun mensen willen verblijden met een pakket. De pakketten worden gepresenteerd in een doos, jutezak of in een mand met folie.

Producenten

Er zijn producten van Flinkert Boerenkaas, rundvlees van Uut ’t veld uit Balkbrug, Bosscher Noten Zuidwolde, varkenshouder Ten Kate Veeningen, jam van Van der Kolk Oudleusen, bakkerij Oegema Dedemsvaart, kip van pluimveehouder Laarman uit Ruinen, meel van de Meelwereld Fort, plattelandsrestaurant Op de deel Zuidwolde, Brouwerij Avereest Dedemsvaart, honing van imkerij De Zwermkorf Zuidwolde, koolzaadolie van Lindenhols, eieren van Zanting Zuidwolde en wijn van De Reestlandhoeve Balkbrug.

Kijk (klik) maar eens op de flyer wat de mogelijkheden zijn.

Reacties