Dagbesteding bij Dierenopvang Koningen in Balkbrug

Thea is actief in Balkbrug.
Foto: Eigen foto

Balkbrug – Recent is Dierenopvang Koningen in samenwerking met IederZijnWerk een dagbesteding begonnen in Balkbrug. Cliënten die met honden en katten willen werken, voelen zich hier op de juiste plek.

Elke ochtend wordt er om 9.00 uur gestart met een kopje koffie, daarna worden in overleg de taken verdeeld. Dit kunnen werkzaamheden zijn van schoonmaken, groenvoorziening rondom het pand, knuffelen met dieren tot kunstjes en vaardigheden aanleren bij dieren.
Er wordt goed gekeken naar de behoefte van de cliënt en wat iemand kan. Waar wordt hij of zij blij van en welke werkzaamheden passen bij de persoon? Is de cliënt creatief, dan mag hij of zij diergerelateerd knutselen. Houdt de cliënt van timmeren en schilderen dan mag hij of zij nieuwe hokken bouwen. Zo zijn er tal van mogelijkheden op de dierenopvang.

Geschikt

De dagbesteding is geschikt voor mensen met een WMO-indicatie, WLZ-indicatie of voor re-integratietrajecten. Is dit niet het geval dan wordt gekeken of er een mogelijkheid bestaat om een van de bovenstaande opties aan te vragen. Thea staat klaar om de cliënten te ondersteunen en te helpen met het werken aan persoonlijke leerdoelen.
Wie nieuwsgierig is geworden en/of een kijkje wil komen nemen, kan contact opnemen met 0515-54 36 23 of [email protected]

Thea is actief in Balkbrug.

Reacties