Woudklank verzorgt persoonlijke serenades

Onlangs kreeg Geert Vrielink een serenade.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Ook muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde heeft te maken met de beperkingen door de coronasituatie. Optredens voor groot publiek zitten er dit jaar niet in. Buiten spelen in klein gezelschap kan wel. Zo zijn er dit jaar al diverse Zuidwoldigers verrast met een serenade voor bijvoorbeeld een jubileum of verjaardag.

Secretaris Lyda Klaassen: „Het is genieten om te merken hoe blij we mensen ermee kunnen maken. Omdat we alleen buiten spelen op gepaste afstand van elkaar, is het ook in coronatijd mogelijk om een serenade te verzorgen.” Bij het optreden komt een afvaardiging van het harmonieorkest langs. „We spelen nummers die passen bij de gelegenheid en een verzoeknummer gaat soms ook lukken. Uniek toch, hoe vaak maak je het mee, zo’n privé-concert?”

Aanvragen van een serenade kan bij secretaris Lyda Klaassen, tel. 06-26041322 of via [email protected] Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Meer informatie is te vinden op de contactpagina van de website http://www.woudklank.nl.

Reacties