Proeverij van groepslessen in het Wheemhuus

Vier van de aanbieders in het Wheemhuus.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – In het Zuidwoldiger gezondheidscentrum Het Wheemhuus wordt vrijdagavond 23 oktober een ‘proeverij van groepslessen’ gegeven. Wie nieuwsgierig is naar de groepslessen en een keer wil ‘proeven’ aan een les, is op deze avond van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met de verschillende soorten Yoga, Tai Chi en Pilates.

De deelnemers nemen in kleine groepjes, geheel coronaproof, in één van de ruimtes plaats. De les duurt zo’n 20 minuten, waarna de docent wisselt van ruimte en de volgende les zich aandient door een nieuwe docent. Zo kunnen belangstellenden op een leuke manier de verschillende lessen ervaren.

David Cheng.

Badhanddoek

Plaats van handeling is op vrijdag 23 oktober het Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde aan de Burgemeester Tonckensstraat 4. Tijd: 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur en kosten zijn er niet. Wel wordt deelnemers gevraagd een badhanddoek, deken, eventueel een  kussentje en een flesje water mee te nemen.

Opgave is verplicht in verband met een maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan via www.wheemhuus.nl/agenda , de mail [email protected] of de telefoon 0528-356675.

 

 

Reacties