Ook alternatief Huiskamerfestival Zuidwolde afgelast

Dit jaar geen Huiskamerfestival.
Foto: Artizzl media

Zuidwolde – Met dank aan Corona gaat ook het alternatieve Huiskamerfestival van Zuidwolde dit jaar niet door. Het zou voor het eerst ook de Hoogeveense wijk Erflanden bedienen, maar na de uitbraak van het Covid-10-virus werd al snel besloten dat het festival niet in alle huiskamers plaats kon vinden. Er zouden dit weekend opnames gemaakt worden.

Maar door de tweede coronagolf is ook dit plan van tafel. ‘In verband met de verscherpte maatregelen rondom Corona, is het niet mogelijk aankomende zaterdag de opnames te doen, waardoor uitzending op zondag 15 november niet gaat lukken. Wij vinden dit als organisatie natuurlijk ontzettend jammer, maar ieders gezondheid gaat boven alles’, laat de organisatie op haar Facebookpagina weten.

Eigen huiskamer

Het was het plan om met een aantal artiesten dit weekend opnames te maken in onder andere ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde en op een locatie in de wijk Erflanden. Deze zouden dan op zondag 15 november gestreamd worden, tevens was het idee om dan knabbelboxen te verkopen, zodat mensen in de eigen huiskamer toch nog ene beetje festivalsfeer konden bouwen.

De organisatie heeft alle hoop nu op najaar 2021 gericht.

Lees ook Burgemeester Roger de Groot opent Huiskamerfestival

Reacties