Arjen Pauwels nieuwe voorzitter Stichting Duofietsen de Wolden

Foto:

Ruinen – De Stichting Duofietsen De Wolden heeft in Arjen Pauwels uit Ruinen een nieuwe voorzitter gevonden.  De stichting beheert 5 duofietsen met ondersteuning in de dorpen Ruinen, Ruinerwold, Koekange, Zuidwolde en de Wijk. Mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen kunnen gebruik maken van deze duofietsen. Er op uit met een eigen begeleider of met een plaatselijke vrijwilliger van de stichting is vaak een fijne beleving.

In het voorjaar overleed de voorzitter en de stuwende kracht van de stichting. „We moesten op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarvoor maakten we gebruik van zoveel mogelijk kanalen: een artikel in de Wolder Courant, de vacaturebank van Welzijn de Wolden en de Facebookpagina van de stichting”, aldus het bestuur.

Het leverde onder meer een reactie op van Arjen Pauwels, die per heden de nieuwe voorzitter van de Stichting geworden. Hij vindt het een mooi initiatief en heeft ambitie om het project verder uit te bouwen. De overige leden van het bestuur zijn erg blij met de komst van de nieuwe voorzitter.

Meer informatie: www.duofietsendewolden.nl,

Reacties