Jonge inwoner Koekange alsnog overleden na ongeval

Verdriet om Lars Oetsen.
Foto: Pixabay

Koekange – Het dorp Koekange is in diepe rouw gedompeld na het overlijden van de 24-jarige Lars Oetsen. De jonge hardwerkende Lars Oetsen was slachtoffer van een zwaar ongeval in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juli in Basse, vlakbij Steenwijk. Hij werd met een traumahelikopter overgevlogen naar het Isala ziekenhuis in Zwolle, waar hij sinds die tijd lag.

In het ziekenhuis heeft Lars gevochten voor zijn leven, was er tussentijds weer hoop dat hij het ging redden, maar is hij nu toch overleden. Hij werd daar in Basse aangereden door een auto, de politie startte een onderzoek naar de gebeurtenissen. De chauffeur van die auto werd ook aangehouden en ondervraagd. wat e status van het onderzoek is, is niet bekend.

Vitesse’63

Het bericht van het overlijden van Lars Oetsen komt hard aan in Koekange. Zo ook bij Vitesse’63, waar hij in de jeugd heeft gevoetbald en waar zijn broer en zus nog steeds voetballen in het tweede elftal dames en heren. Op de site van de vereniging wordt aangekondigd dat zaterdag op de velden 1 minuut stilte in acht wordt genomen, om Lars te gedenken. De minuut stilte geldt voor alle teams van Vitesse’63 en Vitesse’63/WIJC.

De vereniging wenst de familie veel kracht en sterkte toe, de redactie van deze site sluit zich daar graag bij aan.

 

Reacties