Kennismakingsworkshop ‘schrijven over je leven’

Thirza Hooijsma.
Foto: Eigen foto

De Wijk – Biografisch coach Thirza Hooijsma uit De Wijk organiseert de kennismakingsworkshop ‘Schrijven over je leven’, voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze vorm van inzicht krijgen in jezelf en je leven.

Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen zijn twee datums gepland: dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 12.30 uur en donderdag 20 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. Thirza Hooijsma van ontdekjelevenslijn.nl schept een laagdrempelige, gezellige en veilige sfeer aan de J.L. Nysinghweg 34 in de Wijk. Deelname kost € 20,- inclusief koffie of thee en iets lekkers. Meer informatie en aanmelden via ontdekjelevenslijn.nl of [email protected]

Autobiografisch schrijven

Thirza: „Schrijven over je leven, ofwel autobiografisch schrijven, geeft je een nieuw perspectief op bestaande herinneringen. Aan de hand van korte schrijfopdrachten ga je gebeurtenissen beschrijven. Schrijftalent is hiervoor niet nodig. Iedereen kan het! Je zult merken dat je al schrijvend verbanden gaat zien en rode draden ontdekt. Laat je verrassen door je pen. Wie na de kennismaking enthousiast is, kan in november deelnemen aan de vervolgserie van vier lessen.”

 

 

 

Reacties