Haverkort Advies blij met mond-tot-mond reclame

Foto: Haverkort Advies

Zuidwolde – Ruim een half jaar is Stefan Haverkort nu eigenaar van zijn eigen bedrijf: Haverkort advies in Zuidwolde. Er is in die tijd veel gebeurd, vooral de groeiende stroom klanten bezorgt Stefan een grote glimlach op zijn gezicht.

Met ruim 14 jaar ervaring in de financiële sector op zak is Stefan voor zichzelf begonnen in Zuidwolde. Onder de naam Haverkort Advies richt hij zich op particulieren als onafhankelijk, financieel adviseur voor hypotheken en verzekeringen.

Bekend gezicht

Stefan is een bekend gezicht in Zuidwolde: „Ik ben hier geboren en getogen en heb hier ook jaren als onafhankelijk hypotheekadviseur mogen werken. Ik ben er erg trots dat ik nu mijn eigen kantoor kan runnen. Ik houd van persoonlijk contact met mensen en ik vind het belangrijk om de tijd te nemen tijdens afspraken; bij mij op kantoor of bij je thuis aan de keukentafel. Voor mij is het een ‘sport’ om altijd op zoek te gaan naar de beste mogelijkheden voor de klant en om ver mee te denken.

Mond-tot-mond reclame

Familie, buren, vrienden; ze zijn allen welkom vervolgt Stefan: „Het blijft toch altijd een favoriet gespreksonderwerp op verjaardagen en partijen; hoe zit het met jouw hypotheek? Ondanks de corona crisis worden de ervaringen nog goed gedeeld. Ik vind het fantastisch dat mijn klanten vertellen hoe zij geholpen worden bij mij en dat zij vervolgens weer tal van nieuwe klanten aanbrengen. Het eerste contact wordt vaak makkelijk via een telefoontje of Whatsapp berichtje gelegd.”

Nieuwe huisvesting

Er is in Zuidwolde en omgeving veel vraag naar advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Momenteel is het ook voor veel mensen erg interessant hun hypotheek over te sluiten door de extreem lage rente. Stefan vindt het belangrijk om de klanten in een vertrouwde omgeving advies te kunnen geven: „Ik ben opgestart in een leegstaande kantoorruimte bij Autobedrijf Vieto in de werkplaats. Een ontzettend leuke tijd, maar ook met beperkingen. Momenteel ben ik bezig met mijn vrouw om een pand te betrekken in het centrum van Zuidwolde aan de Raadhuisstraat 3. Ook zij is zelfstandig ondernemer en in dit pand kunnen we beide volledig ons ei kwijt en onze bedrijven verder laten groeien.”

Benieuwd wat Stefan voor je kan betekenen? Een eerste gesprek is altijd zonder kosten! Kijk voor meer informatie op de website www.haverkortadvies.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Haverkort Advies

Reacties