De Boerhoorn gaat 1 september weer open

De Boerhoorn.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde is per 1 september weer open voor publiek. Ook vaste gebruikers, zoals verenigingen die er ruimte huren, kunnen er weer terecht. De veelbesproken coronasituatie maakte dat ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde de afgelopen vijf maanden haar deuren gesloten hield.

„We hebben bekeken hoe we alle gebruikersgroepen weer verantwoord kunnen ontvangen. De indeling van het gebouw maakt een eenduidige routing om de nodige 1,5 meter afstand te bewaren niet echt makkelijk”, zo verklaart voorzitter Jan Slagter. „We vragen de verenigingen en overige gebruikersgroepen met de medewerkers te overleggen over eventuele extra aanpassingen. Zelf zullen we ons aanbod aan optredens en andere culturele activiteiten in de komende maanden nog beperkt. We hopen dat we zo, met ieders medewerking, coronaproof open kunnen blijven.”

Opgefrist

In de vakantieperiode is van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal aanpassingen in de ontvangsthal en ontmoetingsruimte te doen. De receptie is verplaatst, waardoor er meer overzicht en een toegankelijker entree is ontstaan. „De medewerkers hebben er ook het interieur opgefrist. We willen zo de komende jaren, zolang een verhuizing naar een nieuwe multifunctionele accommodatie nog niet aan de orde is, extra uitnodigend zijn.”

Voor reserveren, actueel nieuws over opening en activiteiten: http://www.deboerhoorn.nl.

Reacties