Kennismaken met Mind-Walk in Boswachterij Ruinen

Mind-walk op de heide.
Foto: Nienke Veurink

Ruinen/Echten – Buiten in de vrije Drentse natuur een Mind-Walk training volgen? Dat kan gratis op zondag 13 september met Nienke Veurink. „Je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer. Het groen om je heen, geluiden van vogels en het ruisen van de wind door de bladeren”, legt Nienke uit.

Mind-Walk is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of fitheid. „Juist in de huidige tijd is het heilzaam om bewust in de natuur te ontspannen en te bewegen, dit stimuleert het immuunsysteem.”

Volgens Nienke is het goed om te kiezen voor Mind-Walk als iemand graag buiten in de vrije natuur actief is en wil werken aan ontspanning en bewustwording. Bij Mind-Walk komen invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samen met mooie natuurwandelingen. „De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport of wandelingen.”

Workshop

De Mind-Walk trainingen en cursussen starten in september en oktober. Op zondagochtend 13 september is er een gratis workshop om kennis te maken. Daarna is er een workshop op 27 september en op 2 en 4 oktober starten de cursussen.

Nienke Veurink biedt ook lessen aan op een yogamat om te werken aan kracht, souplesse en balans. Deze lessen vinden plaats in d’Olde Karke te Echten. „Yoga is gericht op soepel bewegen, coördinatie en bewustwording. Bij regelmatige beoefening zul je meer ontspanning ervaren, yoga werkt stress regulerend.”

Groenkracht biedt yogalessen in d’Olde Karke te Echten op donderdagavond om 19.00 uur en op vrijdagochtend om 9.00 uur. Vanaf 10 en 18 september 2020 starten de cursussen. Een proefles is mogelijk en instromen kan zolang er plek is.

Info: Nienke Veurink, 06-18462721 en www.groenkracht.nu

Reacties