Zwembad De Waterlelie blijft twee weken langer open

Zwembad De Waterlelie.
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Het zwemseizoen loopt weer naar het einde, maar in Zuidwolde is besloten¬† de laatste zwemdag twee weken uit te stellen. dat betekent dat De Waterlelie twee weken langer openblijft. ‘Wat was het een vreemd seizoen voor ons als bestuur en medewerkers, maar zeker ook voor u als bezoeker die moest wennen aan de aangepaste regels rondom Corona. Aangezien we later open mochten door alle maatregelen, hebben we besloten 2 weken langer open te blijven’, laat het bestuur weten.

De twee weken dat het bad langer open is, gaan in vanaf 7 september. Vanaf deze datum worden de openingstijden ook aangepast: 7.00-10.00 uur en 14.00-16.00 uur voor recreatief en baantjes zwemmen. In het weekend van 12 en 13 september is De Waterlelie met mooi weer open van 12.00 tot 16.00 uur.

Zwemlessen

De zwemlessen die gegeven worden, gaan ook twee weken langer door. Aquafit en aquabootcamp worden ook twee weken langer gegeven, maar daar word de tijd aangepast. Daarover volgt nadere informatie. Zaterdag 19 september sluit het zwembad de poort voor dit seizoen. ‘Helaas zal dit niet gebeuren met de jaarlijkse traditie dat de brandweer komt en dat honden met hun baasjes de laatste plons mogen nemen. Hoe deze dag er wel uit gaat zien, laten we nog weten. We sluiten dan in ieder geval om 16.00 uur.

Reacties