Levend sjoelen vervangt pannatoernooi

Foto:

Kerkenveld – De laatste week Summer Madness staat bol van de natte activiteiten in de zwembaden van De Wolden. Plus zaterdag nog een rondje bubblevoetbal.

Deze week zouden eigenlijk vijf voorrondes worden gehouden in Koekange, Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en Zuidwolde. De finale stond zaterdag gepland in Koekange, maar de tropische warmte noopte de organisatie om dit af te gelasten. De mensen van Young De Wolden besloten dan naar de koelte van de zwembaden op te zoeken met levend sjoelen. Vanmiddag kan worden meegedaan in het zwembad van Zuidwolde, woensdag in de Wijk en donderdag in Ruinen, steeds van 13.30 tot 16.30 uur. De organisatie laat weten dat deelnemers wel de entree moeten betalen, of natuurlijk een abonnement te hebben.

Zaterdag kan in Kerkenveld op het voetbalveld gestreden worden in bubblevoetbal. Om 29.00 uur rest de jeugd van 23 tot en met 15 jaar, om 20.00 uur de jongeren van 16 tot en met 18 jaar.

Fortnitetiernooi

Dan is er vrijdag de strijd om de Drentse Fortnitetitel. Online met een enorm aantal deelnemers.

‘Vanwege de grote animo maken we vrijdag 14 augustus een extra poule dus er zijn weer wat plekken beschikbaar. We spelen eerst solo en daarna random squads. Als jij je hebt aangemeld ontvang je vrijdagavond een half uur van te voren de code voor de custom match making en kun je mee doen! En we vinden het super tof om te kunnen vermelden dat niemand minder dan ZuperKekko het toernooi gaat hosten’, aldus de enthousiaste organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen