Testrit Rachelle Huberts goed gestart

Foto:

Meppel – Rachelle Huberts stapte zondagmorgen 9 augustus, samen met haar fietsmaatje Linda, om 5.00 uur op de fiets in Assen.
Het doel is Isala Zwolle en weer terug naar Assen. Totaal 150 km. Ze hadden de vaart er meteen goed in. Zoals verwacht kwamen ze om 6.45 uur in Meppel aan, waar ze werden opgevangen door Regiovertegenwoordiger Joke Berendsen van de Hersenstichting. Sport- en Gezondheidscentrum Civitas aan de Zomerdijk lag precies op de route.

Bidons vullen

Zij hebben speciaal voor Rachelle de deuren eerder geopend, zodat ze gebruik kon maken van het toilet en de bidons weer kon vullen met vers water. Na een korte pauze sprongen ze weer op hun fiets en koersten ze verder richting Zwolle. Rachelle heeft NAH ( Niet Aangeboren Hersenletsel) overhouden aan een valpartij met haar MTB. Met deze actie voor de Hersenstichting wil zij geld inzamelen en het belang van het dragen van een helm bij het fietsen onder de aandacht brengen. De actie van Rachelle is te vinden op internet onder de naam “200 km tegen hersenletsel”

foto Jorrit Pepping

Reacties