Samen laten zien hoe mooi deze regio is met een voetenfoto

Voorbeeld van een deelnemer.
Foto: Roelie Waanders

Zuidwolde – Nederland kent zoveel prachtige landschappen, alleen realiseert niet iedereen zich dat altijd. Daarom heeft Boeren van Nederland de actie #[email protected] bedacht. Om met zijn allen te laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is. Deel jij je favoriete uitzicht met ons?

“Nederland is prachtig met haar stranden, kanalen, oude stadscentra, geweldige wolkenlucht, strakke design gebouwen, vele natuurgebieden én karakteristieke boerenlandschap. Omdat meer mensen deze zomer vakantie vieren in eigen land, genieten we misschien wel extra van ons mooie land,” vertelt Maaike van Wanrooij van Boeren van Nederland. “Om te laten zien hoe mooi onze omgeving is, roepen we iedereen op om zijn of haar favoriete uitzicht online te delen met de #[email protected] Samen willen er een prachtige en gevarieerde fotocollage van maken.”

Er zijn prijzen beschikbaar voor de meest verrassende foto’s. #[email protected] is een initiatief van Boeren van Nederland. Een beweging die boer en samenleving met elkaar in verbinding wil brengen.

Hoe werkt de actie?

> Maak een foto met jouw voeten en op de achtergrond jouw favoriete Nederlandse uitzicht, omgeving of jouw speciale plek die je graag wilt laten zien;

> Je mag zelf weten hoe je voeten er op komen te staan, nog gehuld in schoenen, pumps, laarzen of lekker met blote tenen;

> Plaats je foto op social media met #[email protected] en #jelocatie.

Meer informatie over de actie is te vinden op www.boerenvannederland.nl

 

#[email protected] wordt ondersteund door TeamAgro NL, Agrifirm en LTO Noord

Reacties