Lisanne en Elsa lopen hun eigen vierdaagse

Zuidwolde – Lisanne Fieten en Elsa Piel uit Zuidwolde hebben hun eigen vierdaagse erop zitten: vanmiddag werden de twee 28-jarige dames feestelijk onthaald aan de Ommerweg, waar de ouders van Lisanne wonen. Ze legden in vier dagen liefst 165 kilometer af.

Elsa Piel nam al driemaal deel aan de Nijmeegse vierdaagse, maar zag de deelname dit jaar in rook opgaan als gevolg van de coronacrisis. Ze wist haar vriendin Lisanne zover te krijgen om vanuit Geeuwenbrug een eigen vierdaagse te wandelen. Drie dagen van routes die vanuit Geeuwenbrug de regio ingingen en op de laatste dag een wandeling in lijn van Geeuwenburg naar Zuidwolde.

Onvergetelijk

Het werd een onvergetelijke laatste dag en met name de laatste kilometers verliepen in een flow. Alle dagen was er onderweg steun en liepen vrienden of familieleden een stuk mee. Soms uren achtereen. Het sterkte hen in het streven om de finish zonder problemen te halen. Dat lukte, want alleen op woensdag was er even een dipje bij Lisanne, vanwege knieklachten. Wonder boven wonder bleef de dames blaren bespaard. Vanavond wordt een feestje gebouwd.

Reacties