Bob Zomertour toert door Drenthe

Foto:
Hoogeveen/Meppel – De Bob Zomertour gaat morgen van start in Assen. Het is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland waardoor heel Nederland de kans krijgt om zijn of haar favoriete ‘Bob’ te bedanken. De primeur van de Bob Zomertour is voor de gemeente Assen. Assenaren kunnen tussen 9.00 en 17.00 uur terecht op de stand op de Noordersingel. Op 30 juli is de tour in Meppel, op 1 augstus in Hoogeveen.
Hier schrijven zij hun bedanktekstje aan de persoon die hen eerder veilig heeft thuisgebracht: 100% Bob, 0% op. Alle bedankjes in de Bob-box verschijnen ook op het Instagramaccount @Bedanktbob. Deelnemers maken kans op een gratis rit met Bob-privéchauffeur.

Actuele data

De Bob Zomertour duurt de hele zomer t/m de laatste zomerdag op 20 september en trekt na Assen verder de provincie Drenthe in: Zuidlaren, Hoogeveen, Meppel en Emmen. Actuele data en tijden zijn te vinden vvn.nl/bedanktbob.
Veilig Verkeer Nederland vindt dat het thema rijden onder invloed blijvend aandacht verdient. Één op de vijf verkeersslachtoffers is het directe gevolg van alcohol in het verkeer. Om hier dit jaar op een positieve manier aandacht voor te vragen kan heel Drenthe als eerste provincie van Nederland zijn favoriete bob bedanken. De Bob Zomertour zorgt corona-proof voor een hoop bombarie en bestaat onder andere uit een Bob-bus, Bob-bakfiets een Bob- stand, een Bob-box en een leger aan enthousiaste Bob-vrijwilligers.
De Bob-campagne is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en importeurs en producenten van bier, wijn en gedistilleerde dranken.

Reacties