Internationale EURO Foodball Quiz stilt voetbalhonger

Euro Foodballgame.
Foto:

Zuidwolde – Miljoenen voetballiefhebbers keken uit naar een epische voetbalzomer, maar door de uitbraak van Corona werd de UEFA EURO 2020™ uitgesteld tot volgend jaar. Als een voetbalminnend bedrijf biedt EURO 2020 Partner Thuisbezorgd.nl fans toch de kans een legendarische voetbalzomer te beleven en lanceert daarom een quiz waar elke voetballiefhebber dol op zal zijn: de Euro Foodball Quiz.

Deze uitgebreide quiz, die op 27 juli start, is een leuke mobiele game vol historische en recente EURO audio- en videomomenten en EURO gerelateerde food trivia. Het geeft voetbalfans de mogelijkheid om hun eigen competitieve sportuitdaging te creƫren en samen veilig voetbal te vieren, met hun favoriete snacks binnen handbereik.

Leuke voetbalzomer

Voetbalfans in acht Europese landen battelen met elkaar door leuke en onverwachte voetbal vragen te beantwoorden op eurofoodballquiz.com. Weet je wat Ronald Koeman deed met het shirt dat hij kreeg van Olaf Thon, wie het meest legendarische kapsel droeg tijdens het laatste Europese kampioenschap of welke naam van een voetballer op een beroemd gerecht lijkt? Alle vragen worden gesteld onder leiding van John Motson, bekend van zijn legendarische commentaar op de BBC en bij het populaire voetbalspel FIFA. Hij hoefde niet lang na te denken om mee te doen: “Ik ben erg blij dat ik Europese voetbalfans kan helpen om toch nog een leuke voetbalzomer te hebben.”

The winner takes it all

It takes a team to create a winner, daarom is deze game helemaal ingericht op spelen in groepsverband. Je kunt je eigen scorebord maken op eurofoodballquiz.com en je vrienden, collega’s en teamgenoten uitdagen om erachter te komen wie de enige, echte voetbalexpert is.

Elke speler speelt in zijn eigen tempo, zolang je de vier rondes van 25 vragen maar voor 5 augustus middernacht hebt voltooid. Want dan wordt duidelijk wie er met de eer van de #eurofoodballquiz en prijzen als tickets voor EURO 2020 volgend jaar, vandoor gaat.

Reacties