De Drentse Koe weer genomineerd voor leukste uitje in Drenthe

Spelen bij de Drentse koe.
Foto: Artizzl Media
Ruinerwold – Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Drenthe 2021’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld en daar zit de titelverdediger ook bij: speel- en ijsboerderij De Drentse koe uit Ruinerwold. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen nu hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.
De 12 van genomineerde uitjes in Drenthe zijn  (in willekeurige volgorde):
1.   Drouwenerzand Attractiepark
2.   Outdoor Grolloo Klimpark
3.   Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe
4.   Herinneringskamp Westerbork
5.   Drents Museum
6.   Buitencentrum Boomkroonpad
7.   Sprookjeshof
8.   Kabouterland Exloo
9.   Nationaal Gevangenismuseum
10. Geopark De Hondsrug
11.  Plopsa Indoor Coevorden
12. Urban Jump & Playground Emmen
Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.
De vakjury bestaat uit Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.
De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.

Reacties