Lisanne en Elsa lopen hun eigen vierdaagse

Foto:

Diever/Zuidwolde – Geen Nijmeegse wandelvierdaage dit jaar, het blijft stil in de zeven heuvelen van Nijmegen en omgeving. De wandelaars die mee hadden zullen doen, zoeken naarstig naar alternatieven. Zo ook Lisanne Fieten en Elsa Piel uit Zuidwolde.

Ze hebben de afgelopen tijd al heel wat afgewandeld, maar hebben zich uiteindelijk ook een doel gesteld. Ze lopen deze week hun eigen vierdaagse en starten daar dinsdag voor. Het wordt een Dieverse vierdaagse, want daar vieren ze vakantie.

Vier wandelingen

Ze hebben vier wandelingen uitgestippeld in de buurt: dinsdag gaat het vanuit Diever naar Frederiksoord, Wittelte, Dwingeloo en Geeuwenbrug terug naar Diever. Op woensdag gaat de voettocht naar Zorgvlied, Oosterwolde, Appelscha en Hoogersmilde. Op donderdag voert de tocht de beide dames via Lhee en Spier via Beilen weer terug.

Op de laatste dag gaat de wandeling vanuit Diever helemaal terug naar Zuidwolde, om te finishen bij de ouders van Lisanne aan de Ommerweg. Lisanne en Elsa vrezen dat het zware tochten worden en zijn nog op zoek naar wat steun voor onderweg. Daarom roepen ze via Facebook liefhebbers op om hen onderweg te steunen. „Dit zouden wij natuurlijk te gek vinden”, slaken ze uit. Kijk maar eens op hun Facebookpagina.

Hallo lieve facebookers! Zoals jullie hebben gezien, hebben we niet stil gezeten de afgelopen tijd. Wandeling hier,…

Geplaatst door Elsa Piel op Zondag 5 juli 2020

Reacties