En dan rijdt de limousine voor de deur in Veeningen

Veeningen – Groep 8 van Het Veldboeket te Veeningen nam vandaag afscheid van 12 leerlinge. Deze laaste schooldag voor de schoolverlaters bestond uit allerlei activiteiten. Zo begon de dag met vossenjacht voor alle groepen van de school. Opgevolgd door het traditionele snoep strooien door de schoolverlaters.  Daarna vlogen de kinderen letterlijk de school het Veldboeket uit, door het open raam naar buiten te springen.

Vervolgens was de school, die middag gereserveerd door de leerkrachten en hadden zij één leslokaal om getoverd als een waar escape room. Waar groep 8 een vlucht poging mocht wagen om zich voor altijd te bevrijden van de basis school. Daar op aansluitend werd er een patatje gegeten in het dorpshuis  ’t Markehuus met onder het eten een persoonlijk noot voor elke leerling, voor de volgende fase in het leven.

En om het feest compleet te maken werden alle leerlingen opgehaald door een limousine om vervolgens in gala kleding over de rode loper de entree van het ’t Markehuus te betreden voor een spetterend afscheidsfeest.

Reacties