B&B De Beddestee in coronatijd helemaal vergroend

Ina Ablas bij haar Tesla.
Foto: Eigen foto

Ruinen – De Beddestee Bed en Breakfast in Ruinen heeft de rustige coronatijd aangepakt om een groene frisse slag te maken. Vanaf nu hebben alle kamers een energiezuinige airco voor zowel de warme als frisse periodes. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een eigen koffie- en theefaciliteit en kan men naar gelang de behoefte, het ontbijt naast in de ontbijtruimte, ook op de kamer of in de tuin nuttigen.

Ook heeft de Beddestee een 30-tal zonnepanelen laten plaatsen, zodat de energie die nodig is, groen wordt opgewekt. Gasten die met een elektrische auto komen, kunnen bij De Beddestee rustig overnachten, terwijl de auto in de nachtelijke uren wordt opgeladen.

Gezuiverd

Ook het water uit de kraam wat wordt gedronken, wordt, gezuiverd door een waterontharder. Binnen enkele dagen worden in de ontbijtkelder nog een aantal infraroodpanelen geplaatst voor nog meer comfort tijdens het ontbijt.

Bij verblijf in De Beddestee bestaat tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het mooie Wellness Zwembad in Ruinen.

Reacties