Dit jaar een mini-Zomerfeest in Ruinerwold

Ook geen optocht dit jaar in Ruinerwold.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold – De kogel is ook voor het laatste dorpsfeest van De Wolden door de kerk: het Zomerfeest van Ruinerwold gaat definitief biet door. Het stond gepland met een groots programma van 9 tot en met 13 september. Wel laat voorzitter Martin Scheper weten dat niet alle activiteiten zomaar geschrapt worden.

„De Stichting Zomerfeest Ruinerwold zal SZR niet zijn, om de feestweek dit jaar niet zomaar voorbij te laten gaan. Voor de vrijdag scholendag zijn wij toch wel bezig om voor de kinderen een leuke dag te organiseren, wel natuurlijk met alle juiste regels. En wat er verder nog staat te gebeuren, is een verrassing, wij zijn er druk mee bezig.”

Met het organiseren van een aantal activiteiten, uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM, volgt Ruinerwold de lijn die ze ook in Nijeveen hebben gekozen. Daar staat een klein aantal activiteiten op de agenda in het weekend van 19 tot en met 21 juni.

Bands vastgelegd

In Ruinerwold wordt verder aangegeven dat Wat in het vat zit, niet verzuurt. „Het programma dat wij al hadden vastgelegd, is van een gezellig en hoog niveau. De bands hebben wij weer kunnen boeken voor het zomerfeest van 2021”, laat Scheper weten. Dat betekent op de vrijdagavond coverbands van ABBA en Queen en op de zaterdag de superband Beethoven. Op zondag staat KaramBAM gepland, zoals eerder netjes na de playbackshow. Het zomerfeest van 2021 is van 8 tot en met 12 september.

Dossier: Corona nieuws

Reacties