Aangepast Sport- en cultuurkamp voor jeugd De Wolden en Hoogeveen

Sport- en cultuurkamp van 2016 in Zuidwolde.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Met de huidige coronamaatregelen is het voor welzijn De Wolden en Welzijn Hoogeveen niet mogelijk om de zomerse kampweek te organiseren zoals ze gewend zijn. Daarom vindt het sport- en cultuurkamp dit jaar plaats in aangepaste vorm.

De kinderen blijven dit jaar niet op locatie overnachten en er wordt een dagprogramma van 3 dagen georganiseerd. „Natuurlijk worden dit wel dagen vol met leuke culturele en sportieve activiteiten. Helaas kunnen wij vanwege de maatregelen dit jaar geen vervoer voor gezinnen regelen”, zo laten de beide instellingen weten.
De sport- en cultuurweek vindt plaats op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 augustus in en om het Activum in Hoogeveen. Er wordt dit jaar dus niet overnacht, het dagprogramma is van 9.15 tot 16.30 uur en ouders moeten zelf vervoer regelen voor deze dagen.

Aanmelden

Er zijn nog plekken beschikbaar voor kinderen uit de gemeente De Wolden en de gemeente Hoogeveen. Het kamp is bedoeld voor kinderen uit de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 die om verschillende redenen niet op vakantie gaan. Denk bijvoorbeeld aan ziekte van familieleden of verminderde financiële mogelijkheden. Deelnemen aan het kamp is gratis. Aanmelden voor het kamp kan tot en met 19 juni per e-mail bij Yvonne Hooijer [email protected] (De Wolden) of Leonie Bezema [email protected] (Hoogeveen).

Reacties