Jeugd van De Wolden kan meedoen aan Meg Teenage Party Pubquiz

Foto:

Ruinerwold- Uitgaanscentrum De Klok houdt vrijdag 29 mei om 20.00 uur in samenwerking met Young de Wolden dé Mega Teenage Party Pubquiz voor jongeren vanaf 12 jaar. Daar waar De Klok voor corona-tijd 1 keer per maand het toneel was voor de Mega Teenage Party is dit momenteel niet mogelijk. Om deze doelgroep toch een leuke avond te bezorgen wordt er nu een pubquiz georganiseerd. Niet zomaar een pubquiz, maar één speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar.

Vrijdagavond 29 mei wordt de quiz live gestreamd via de Instagramaccounts van De Klok en Young de Wolden. De quiz wordt georganiseerd vanuit Kahoot. Voor de meeste jongeren een bekende tool om quizjes mee te spelen. Tijdens deze livestream ontvangen deelnemers een zogenaamde pin waarmee ze kunnen inloggen op de site www.kahoot.it. Daarmee nemen ze automatisch deel aan de quiz.

Deelnemers hebben dus een telefoon/tablet nodig om de livestream te kunnen volgen en dan nog een om de antwoorden op in te vullen. Deelnemen kan alleen of per team. Wie als team deelneemt, hoeft zich maar een keer aan te melden bij Kahoot met de teamnaam. Opgeven hoeft niet. Naast eeuwige roem valt er een mooie beker te winnen plus een leuk verrassingspakket, samengesteld vanuit een aantal lokale winkels.

Reacties