Tassenactie Jumbo levert 3.000 euro op voor Meule van Wassens

Blije mensen bij de molen.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Koen Termeulen van Jumbo Termeulen uit Zuidwolde maakte zaterdag bekend dat de actie met de Meule van Wassens-tas totaal € 3.000 heeft opgeleverd. De speciale shopper met de afbeelding van de vervallen molen erop werd het afgelopen jaar in de winkel en tijdens evenementen verkocht om het herstel van de Meule van Wassens te steunen.

Overhandiging van de cheque: links Karst Breeuwsma en rechts Koen Termeulen.

Met de overhandiging van een cheque aan de penningmeester van stichting De Meule van Wassens werd de actie, gezien de coronacrisis, op gepaste wijze afgerond. De officiële opening van eind maart waar het resultaat bekend gemaakt zou worden, is vanwege de crisissituatie tot nader orde uitgesteld.

Bijgebouw

Penningmeester Karst Breeuwsma: ”Een prachtig geschenk waar we Jumbo Termeulen en natuurlijk iedereen die een tas heeft gekocht dankbaar voor zijn. Het draagt bij aan het vervolg van de restauratie en herbestemming van de molen. Naast de molen is een bijgebouw gepland met een aantal werk- en sanitaire ruimtes en een winkel om streekproducten te gaan verkopen. De bouwvergunning is inmiddels binnen. We zijn nog bezig om met fondswerving voldoende financiële middelen te krijgen.”

Reacties