Corina is creatief in coronatijd: pakketjes en crème op maat

Anti-stress pakket.
Foto: Corina Dekker

Zuidwolde – De praktijk zit op slot. Zoals velen geen inkomsten en uitzicht op hoelang dit gaat duren. Dan ga je denken: “Hoe kan ik mensen helpen om te ontspannen?” Zo kwam Corina Dekker van Innerbalance by Corina op het volgende.

‘Omdat de zorg heel hard moest werken heb ik Corina`s Anti Stresspakket bedacht. Hierin zit een Bio thee, Goudsbloem crème voor de handen, voetenbalsem en oogmasker. Een heerlijk pakket om te ontstressen. Daarna kwam Corina`s Proefpakket, speciaal voor het gezicht. Om te “proeven” aan mijn producten. Corina`s pakket op maat, voor specifieke wensen zoals onrustige benen, stress of lichaamsverzorging. En mijn laatste idee is gezichtscrème op maat. Een pompflesje gevuld met specifieke ingrediënten die op jouw huid afgestemd zijn’, laat Corina weten. Ze stelt vast het fijn te vinden om mensen op afstand te kunnen helpen en ondersteunen. ‘En helemaal wanneer je een bericht terug krijgt dat ze zo tevreden zijn. Zo kun je elkaar helpen in coronatijd.’

Anti-stress pakket.

100% natuurlijk

De praktijk van Corina heeft als basis holistische en natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze zijn gericht op een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de behandelingen werkt Corina met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.

Meer over de werkwijze en mogelijkheden is te vinden op http://www.innerbalancebycorina.nl

[email protected], Corina Dekker tel. 06-38910651

Lees ook Innerbalance by Corina helpt tegen de herfst

Reacties