Veiling antiek en curiosa verplaatst naar 27 juni

Veiling op 11 juli, maar wel buiten.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold- De tweejaarlijkse antiek-en curiosaveiling op de deel van De Karstenhoeve is verplaatst naar 27 juni. In verband met de coronacrisis wordt er op 4 april dus niet geveild. De liefhebbers kunnen deze datum in hun agenda zetten, al blijft het afwachten wat het virus verder doet de komende periode.

Io 27 juni neemt de veilingmeester de(veiling) hamer ter hand en kan er weer geboden worden vanaf 13.00 uur. Niet alleen op de onlangs gehouden taxatiemiddag zijn er veel goederen ingebracht, ook rechtstreeks werd er veel aangeboden voor de veiling. Uw interieur verfraaien met een leuke (antieke) eyecatcher? Dan is dit een mooie gelegenheid om iets op de kop te tikken. Serviezen, meubilair, klokken, vazen, zilverwerk, schilderijen, Perzische tapijten en nog veel meer kunnen deze middag na één hamerslag met u mee naar huis worden genomen.

De goederen kunnen van tevoren worden bezichtigd. Vrijdagavond 26 juni van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 27 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur kan men een kijkje komen nemen in de schuur van de museumboerderij, waar alle items staan uitgestald.

Reacties