Oranjeavond Zuidwolde ook op het kerkplein

Oranjeavond.
Foto: Artizzl media

Zuidwolde – In de Hoofdstraat én dit jaar ook het Kerkplein van Zuidwolde vindt op vrijdagavond 24 april de Oranjeavond plaats. Voor ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties dé avond om zich aan een breed publiek te presenteren. Voor kinderen de mooiste avond voor een eigen vrijmarkt. Bovendien wordt op deze avond De Zuidwoldiger van het Jaar bekend gemaakt.

Kinderen krijgen met ‘hun rommel’ een plek voor het gemeentehuis. Volwassenen die met ‘oude meuk is leuk’ hun tweedehands waar aan de man willen brengen, kunnen elders aan de Hoofdstraat een plek krijgen. Aanmelden voor deze rommelmarkten is niet nodig. Vanaf 17.30 uur kan er opgebouwd worden.

Informatieavond

Organisaties als verenigingen, stichtingen of ondernemers die zich willen presenteren, leden of donateurs willen werven of andere leuke acties willen houden, dienen zich wel aan te melden. Ze kunnen een kraam krijgen en speciale wensen aangeven. Nieuw dit jaar is een catwalk voor en door leden van de Ondernemersvereniging Zuidwolde. Voor meer informatie en het maken van afspraken over de standplaatsen is er 6 april van 19.00 tot 20.00 uur voor belangstellenden een inloop-informatieavond bij Café-Zalencentrum Den Kaat.

Nu aanmelden

Aanmelden voor een plek op de Hoofdstraat of voor de catwalk is nu al mogelijk. Stuur een mail naar [email protected]. Ook kandidaten voor de titel Zuidwoldiger van het Jaar kunnen hier worden aangemeld. Voor vragen kun je contact opnemen met Evelien Westerbeek van Schildersbedrijf Westerbeek of Marijke Scheper van Bloem & So.

Reacties