Lege flessen Coop Ruinerwold voor nieuwe speeltuin

Foto:

Ruinerwold – Bij de plaatselijke supermarkt Coop Koetsier en medewerkers in Ruinerwold zijn ze altijd wel in voor een mooie actie. Liefst in samenwerking met lokale goede doelen, soms ook met andere acties. Speeltuinvereniging De Woldklimmers is in de maand maart het goede doel, want die maand gaat de opbrengst van alle ingeleverde lege flessen naar deze actieve club mensen.

Zaterdag 7 maart is gebombardeerd tot Super Zaterdag. De familie Koetsier heeft namelijk besloten dat de opbrengst alle flessen die komende zaterdag worden ingeleverd, wordt verdubbeld. Dubbel feest dus voor De Woldklimmers. De oproep aan de klanten is dan ook om zoveel mogelijk lege flessen te bewaren en pas zaterdag in te leveren. Dat kan de hele dag tijdens openingsuren.

De Woldklimmers willen de opbrengst gebruiken voor de realisatie van een nieuw speeltoestel in Ruinerwold-Zuid. Daar zijn ze op dit moment erg druk mee, maar nieuwe speeltoestellen kosten nu eenmaal veel geld. De mensen van de Woldklimmers zijn zelf ook aanwezig en komen zelf met een prijsvraag. Wie raadt hoeveel het nieuwe speeltoestel kost, kan rekenen op ene leuke prijs. Uiteraard vertellen de bestuursleden graag over hun activiteiten en het nieuwe speeltoestel. Natuurlijk kan iedereen ook gewoon lid worden van de vereniging.

Coop Koetsier maakt er zaterdag sowieso een mooie dag van, want op deze dag kunnen klanten ook de heerlijk zelfgemaakt soep van de verspakketten komen proeven.

Reacties